Ανοιχτή εκπαίδευση για όλουςΣχετικά με τη σελίδα και το δημιουργό της
Δημιουργός της σελίδας είναι ο Δρ. Παναγιώτης Παπάζογλου, Αν.Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών και συγγραφέας του πρώτου βιβλίου στην Ελλάδα για το Arduino (1η έκδοση 2014, 2η έκδοση 2017, 3η έκδοση 2021).
Το βιβλίο παραμένει best seller και No1 στην Ελλάδα από το 2014.


(Δείτε όλα τα βιβλία του).

Η σελίδα δημιουργήθηκε στα μέσα Αυγούστου του 2021 για την εκπαιδευτική και παιδαγωγική υποστήριξη μαθητών και φοιτητών στις ανοιχτές τεχνολογίες με δωρεάν ανοιχτό υλικό, χωρίς αποκλεισμούς. Ταυτόχρονα, στόχος της σελίδας είναι η υποστήριξη εκπαιδευτικών και γονέων στην ένταξη ανοιχτών τεχνολογιών για πρώτη φορά στο σχολείο ή το σπίτι.

Το υλικό της σελίδας είναι αυθεντικό και έχει δημιουργηθεί από τον Παναγιώτη Παπάζογλου. Η σελίδα από τα μέσα Σεπτεμβρίου του 2021, συγκεντρώνει εκατοντάδες επισκέπτες καθημερινά, ενώ η ενημέρωση γίνεται συχνά, με το αντίστοιχο ημερολόγιο να εμφανίζει τις αλλαγές αυτές. Επειδή η επισκεψιμότητα είναι αυξημένη, το υλικό ανανεώνεται συχνά, ώστε η συγκεκριμένη σελίδα να αποτελέσει πραγματικά ένα εκπαιδευτικό βοήθημα για όλο και περισσότερους ενδιαφερόμενους για το Arduino και άλλες παρόμοιες τεχνολογίες.

Στην ενότητα Ερωτήσεις & Απαντήσεις, μπορείτε να δείτε βίντεο με απαντήσεις στις δικές σας ερωτήσεις.

Επικοινωνία

p.m.papazoglou@hotmail.com


ως θέμα στο μήνυμα, γράψτε: open-hardware.gr

Επιστροφή στην αρχική σελίδα >>